Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin kenarı gün, yangın kapıları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması başta yapmak üzere tasarruf amacına ve kullanan zat nüshasına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kızılışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan uygun uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında Yangın Çıkış Kapısı yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıhun esrarın ve faik ısının dışarı çıkmasını önlemek için kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde bulunan insanların ve öbür ruhluların yangın yahut rastgele bir ivedili tavır esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, binalması zorunlu, binaların vazgeçilemez unsurları ortada görev almaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Özellikle duygulu ve kibar materyallerin evetğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

özge bir şart ise bapların baştan sona ayan duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre şayet yangın kapısı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve küşade şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Report this wiki page